Kinder fysiotherapie praktijk te Leiden

motorische ontwikkelings problemen, voorkeurshouding, bewegingsangst, groei problemen etc..

Bel jij mij vandaag nog om een afspraak  te maken ?

071 523 01 85 of klik hier

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Nora Sanders. Ik ben 31 jaar en woonachtig in het mooie Leiden.
In 2012 heb ik de opleiding Fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool van Leiden. Omdat ik altijd een grote passie heb gehad voor het werken met kinderen, waar ik jaren huiswerkbegeleiding aan heb gegeven, wilde ik het mooie vak fysiotherapie hiermee combineren. Zodoende heb ik de 3-jarige Masteropleiding Kinderfysiotherapie gevolgd in Utrecht. Ik vind het erg leuk om naast het leren over de normale en afwijkende (motorische) ontwikkeling van het kind, ook te leren over de nieuwste wetenschappelijk ontwikkelingen binnen het vak. Naast mijn studie heb ik de cursus plagiocephalometrie gevolgd voor zuigelingen met een voorkeurshouding.
De afgelopen jaren heb ik zowel in de particulieren praktijk als het ziekenhuis gewerkt als kinderfysiotherapeut. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging en mag ik de afdeling kinderfysiotherapie opzetten binnen Doortast Fysiotherapie Leiden.

Binnen de praktijk heb ik alle ruimte om uw kind goed te begeleiden met hun (lichamelijke) problemen. Bent u geïnteresseerd of wilt u een afspraak met mij maken, bel mij dan op 071-5230185 of mail naar info@doortast.nl. Wilt u meer weten over mijn werkwijze, klikt u dan hier

Registratie Kinderfysiotherapeut

Als kinderfysiotherapeut ben ik aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en sta ik ingeschreven in het centraal kwaliteits register voor fysiotherapeuten. Wilt u weten of u behandelingen vergoed krijgt, klikt u dan hier.

 

 

Mijn passie ligt bij het werken met kinderen die ik verder kan helpen in hun (lichamelijke) ontwikkeling. Wilt u samen met uw kind kennis maken, bel mij dan snel op 071-5230185 of mail naar info@doortast.nl

Nora Sanders

Kinderfysiotherapeut, bij Doortast

Kinderfysiotherapeut, leiden